Chocolademelk op het kerkplein vóór de Kerstnachtdienst 2015

 

 

 

Beste bezoeker,

 

De wijkgemeente Protestants Kralingen is op zoek naar een nieuwe dominee. Zondag 24 juni 2018 heeft ds Rian Veldman afscheid genomen van onze gemeente, vanaf 8 juli is hij predikant in Oegstgeest. Protestants Kralingen zoekt nu een nieuwe voorganger die samen met ds Ilse Hogeweg (en een heleboel actieve gemeenteleden) het werk in Rotterdam Kralingen wil voortzetten.

 

Op deze mini-website staat informatie over de gemeente. Onder de knoppen links bovenaan de pagina vindt u de advertentietekst zoals die via Woord en Weg is gepubliceerd. Ook vindt u daar het profiel dat de kerkenraad heeft opgesteld voor de te beroepen predikant en het profiel van de kerkelijke gemeente.

Onder de overige knoppen treft u een link naar ons beleidsplan aan, en een link naar een introductie­­film over de gemeente die door drie jongeren uit de beroepingscommissie is gemaakt. Ten slotte ook een aantal doorverwijzingen naar webpagina's van de burgerlijke gemeente Rotterdam die informatie geven over het woongebied waarover de wijkgemeente Protestants Kralingen zich uitstrekt.