Zomerse kerkmaatjes 2019

Word deze zomer een kerkmaatje!

 

Kerkmaatjes (u weet het al wel van de vorige jaren) zijn twee ge­meen­te­leden, die samen deze zomer één keer een activiteit doen die ze allebei leuk vinden. Vaker dan 1 keer mag natuurlijk ook, maar dat spreek je samen af.

Samen koken, of koekjes bakken, een spelletje doen, naar het Arboretum, naar een museum, samen muziek maken, naar de film, een fietstocht maken, vogels spotten (of treinen of vliegtuigen, als u daar meer van houdt …), samen hardlopen …

Het ene gemeentelid gaat naar de ander toe: dus s.v.p. aangeven of je gaat of wilt ontvangen.

 

Het werkt zo: u geeft u op

•  bij Hennie van der Linden, 
e: hennie.linden@ziggo.nl,
m: 06 146 437 56

• of bij ds Ilse Hogeweg

e: i.hogeweg@protestantskralingen.nl,

t: (010) 435 41 44 of m: 06 364 368 78

• of u schrijft uw naam op de briefjes die in de kerkdiensten van 9, 16, 23 en 30 juni worden uitgedeeld. Geef wel aan of je naar je kerkmaatje toegaat of dat je juist door je kerkmaatje bezocht wilt worden.

 

Heb je goede ervaringen bij vorige gelegenheden: geef het door en maak ook anderen enthousiast. Weet je mensen die thuis zitten en geen erg hebben om zich op te geven: maak hen erop attent!

 

Op zondag 7 juli worden na afloop van de dienst de namen getrokken, en zo combinaties van de 2 kerkmaatjes gemaakt. U hoort dat tijdens die dienst! (of snel daarna als u niet aanwezig bent).

Daarna: • maak een afspraak met je kerkmaatje in juli, augustus of september • en als het kan: maak een foto + verslag(je) van jullie activiteit en stuur deze vóór 18 september naar ­kopij@protestantskralingen.nl en je verhaal wordt gepubliceerd in het oktobernummer van de Caleidoscoop!

 

Alle leeftijden kunnen meedoen ook alle kinderen! Tieners! Juist mensen die aan huis gebonden zijn! Iedereen kan meedoen! Zo hopen we op een zomer met heel veel leuke, plezierige ontmoetingen.

 

ds Ilse Hogeweg en Hennie van der Linden